گزینه های روی میز ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
وصیت شهدا
وصیت شهدا
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
نویسندگان
درباره

به وبلاگ من خوش آمدید
جستجو


آرشیو مطالب
لوگوی دوستان

ابزار و قالب وبلاگ

کاربردی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 9
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


ابر برچسب ها
ارسال شده در دو شنبه 19 اسفند 1392 ساعت 20:25 توسط امیر حسین

در بخشی از برنامه عمل مشترک که صبح امروز در پایان این مذاکرات منتشر شد و شامل اقدام های داوطلبانه گروه 1+5 است، تلاش ها برای کاهش بیشتر فروش نفت خام ایران متوقف می شود و مشتریان کنونی نفت خام ایران می توانند میانگین حجم کنونی نفت خامشان را خریداری کنند. همچنین این امکان فراهم می شود مبالغ توافق شده درآمد نگهداری شده در خارج، به کشور بازگردانده شود. برای چنین فروش نفت خام، تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا بر خدمات مرتبط بیمه و حمل و نقل تعلیق می شود.

همچنین تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا بر صادرات پتروشیمی ایران و خدمات مرتبط، فلزات باارزش و طلا و خدمات مرتبط به حال تعلیق در می آید.

گروه 1+5 در این برنامه عمل مشترک بطور داوطلبانه توافق کردند تحریم های آمریکا علیه صنعت خودروسازی و خدمات مرتبط آن در ایران تعلیق شود.

همچنین مجوز عرضه و نصب قطعات یدکی صنعت هوایی برای پرواز امن شهروندان ایرانی و خدمات مرتبط، مجوز بازرسی و تعمیر در ایران و خدمات مرتبط داده شد.

در این برنامه عمل مشترک آمده است: سازمان ملل و اتحادیه اروپا در دوره شش ماهه مورد توافق، تحریم های جدید مرتبط با برنامه هسته ای ایران را اعمال نمی کنند.

در دوره شش ماهه مورد توافق، دولت آمریکا که براساس قوانین مربوطه با رییس جمهوری و کنگره عمل می کند، از اعمال تحریم های جدید مرتبط با برنامه هسته ای خودداری خواهد کرد.

ایجاد یک کانال مالی برای تسهیل تجارت بشردوستانه به منظور تامین نیازهای داخلی ایران که از درآمد نفتی بلوکه شده در خارج استفاده می کند، از دیگر اقدام های داوطلبانه گروه 1+5 برای ایران است. تجارت بشردوستانه شامل محصولات غذایی و کشاورزی، دارو، خدمات پزشکی و هزینه های پزشکی در خارج است.

این کانال شامل بانک های مشخص خارجی و غیرمشخص ایرانی است که در زمان برقراری کانال تعیین خواهد شد.

این کانال مالی همچنین ایران را قادر خواهد کرد تعهدات خود را پرداخت کند.

این کانال مالی این امکان را فراهم می کند هزینه دانشگاه ها و کالج هایی که دانشجویان ایرانی در خارج از کشور مشغول تحصیل هستند، بطور مستقیم در دوره شش ماه مورد توافق، پرداخت شود.

همچنین بر اساس این برنامه عمل مشترک، آستانه مجاز مبادلات تجارت تحریم نشده تا میزان توافق شده، افزایش می یابد.


ارسال شده در یک شنبه 18 اسفند 1392 ساعت 16:57 توسط امیر حسین

 

دومین دور مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با گروه 1+5 درحالی به پایان رسید که طرفین تا آستانه رسیدن به توافقی نهایی پیش رفته بودند، اما موانعی نظیر اختلاف نظرها در میان خود گروه 1+5، لزوم پرداختن به جزئیات طرح پیشنهادی کشرمان و کارشکنی وزیر خارجه فرانسه موجب گردید تا مذاکرات به دور سوم کشیده شود. درواقع، نمایندگان و مقامات عالی‌رتبه طرفین، یکبار دیگر جهت ازسرگیری مذاکرات در 29 آبان‌ماه راهی ژنو خواهند شد. مذاکرات ژنو 2 به‌علت برخورداری از حساسیت و اهمیت فراوان برای صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی، در مرکز توجهات بین‌المللی قرار داشت. هرچند که از آغاز بحران هسته‌ای، این اولین بار نبود که نمایندگان دو طرف، برای رسیدن به توافق یا دستکم کاهش تنش‌ها به ژنو می‌آمدند، لکن در سطوح مختلف، تفاوت‌های مهمی میان این دور از مذاکرات با ادوار پیشین قابل مشاهده بود. آگاهی از این تفاوت‌ها و موانع جهت پیشبرد روند مثبت مذاکرات و حفاظت از حقوق هسته‌ای کشورمان در ژنو 3 ضروری است.


ارسال شده در سه شنبه 6 اسفند 1392 ساعت 22:28 توسط امیر حسین

سیاست خارجی دولت تدبیر و امید با تبعیت از دیپلماسی تعامل، همراه با حفظ عزت حکمت و مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار گرفته است و در نهایت توافقنامه اولیه ژنو در آذر سال 92 در مورد پرونده هسته‌ای با کشورهای 5+1 حاصل شد که طی آن حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته شد.

 

اما همزمان با حصول توافق و اطمینان از قبول و پذیرش حق غنی سازی، در داخل کشور، گروهی تندرو از طریق رسانه‌های وابسته به خود، به استناد سخنان مسوولان بیگانه از جمله جان کری، معاون وزیر خارجه امریکا و برخی از رسانه های آمریکا، بر این نکته پافشاری کردند که کشور های غربی حق غنی سازی را به ایران نداده اند و موضع آنها برتر از موضع ما بوده است! این استناد به رسانه‌های آمریکایی در حالی مدام از سوی این رسانه ها و سایت ها تکرار شده است که رهبر معظم انقلاب مکررا اعلام کرده اند که آمریکا قابل اعتماد نیست، ولی این دسته افراد همچنان گفته های منابع امریکایی را حجت می دانند! 

 

 با این که بارها مسسولان ایران اسلامی همچون ظریف و عراقچی ترجمه رسمی توافقنامه را در اختیار رسانه ها قرار داده و به وضوح حق غنی سازی را در بندهای این توافقنامه نشان داده اند ولی این گروه اصرار دارند که چنین حقی به ایران داده نشده است و تنها دلیل و استناد آنها سخنان امریکایی‌هایی است که نظرات خود را فقط برای اقنای فضای داخلی آمریکا مطرح می کنند.

 

 این روش و منش تخریبی برای تضعیف توافقنامه از سوی این گروه استمرار داشت تا اینکه اخیرا وندی شرمن  در سفری که به اسرائیل داشت علاوه بر اینکه به صراحت اعتراف کرد ایران می تواند اورانیوم غنی کند بلکه در سخنانی در جمع صهیونیست‌ها ضمن اعلام زوایه دولت امریکا با اسرائیل بر سر مسئله هسته ای ایران تنها به این جمله بسنده کرد که ما نمی توانیم به نخست وزیر و رییس جمهور یک کشور بگوییم که چه بگویند.

 

انتشار این خبر از سوی معاون امورخارجه امریکا باعث شد که این رسانه‌ها که معمولا صداهای بلندی دارند در اظهار نظری جالب اینگونه موضع گیری کنند که اگر امریکا حق غنی سازی ایران را پذیرفته به خاطر فشار و اقدامات ما بود!! اما همین سخنان خود حاوی چند نکته اساسی است.

 

اول اینکه این افراد به جای اینکه از رفتار گذشته خود اظهار پشمیانی کنند و اعتراف کنند که سخنان وزیر خارجه ایران و مسئولان سیاست خارجی صحت داشته، بار دیگر به سخنان وندی شرمن اعتماد کردند و تنها بر اساس سخنان معاون وزیرخارجه امریکا قبول می‌کنند که ایران حق غنی سازی دارد.

 

مسئله دوم اینکه، این دسته افراد در حالی که در طول مذاکرات و پس از توافقنامه ژنو بارها به اشتباه اعلام کردند که حق غنی سازی به ایران داده نشده است چگونه توافقنامه‌ای را که در چندین ماه پیش تنظیم شده است به نام خود مصادره کنند؟ و چگونه موفقیت حاصل را نتیجه اقدامات تخریبی خود می دانند؟ در حالی که این توافقنامه قبل از جریان سازی تخریبی آنها صورت گرفته بود.

 

به هر حال انتظار همگان این است که تمامی گروه های داخلی، حداقل در موقعیت فعلی که مصالح کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مطرح است به جای استناد به مواضع کاخ سفید، در کنار دیگر مردم، چشم به موفقیت های بیشتر تیم مذاکره کننده هسته ای کشور داشته باشند